Per un Quart de Poblet mes net i sostenible

Enderrocs a les nostres zones industrials

Amb la intenció d’aconseguir un Quart de Poblet més net, més segur i més sostenible, Compromís Quart va presentar la moció “Punts Sensibles”, moció que en un primer moment es va deixar damunt de la mesa per buscar un consens que la dotara de més qualitat.

Amb aquesta iniciativa es pretén generar una rutina de gestió municipal a on es treballe dia a dia l’observació de les nostres zones industrials i les cases o parcel·les urbanes que requerisquen algun tipus d’intervenció. Per a posteriorment executar les accions necessàries i solucionar les incidències detectades.

La proposta de Compromís es basa en 3 pilars fonamentals:

1/Crear un inventari de:

-Solars urbans i rústics a on es done acumulació de brutícia i enderrocs.

-Camins urbans i rústics a on es dipositen enderrocs.

2/ Informar periòdicament a la comissió d’urbanisme del seguiment a cases o naus en estat ruïnós.

3/ Establir un pla d’observació dels punts sensibles en zones industrials i rústiques amb els efectius existents. Compartir aquest pla a la taula de seguretat i d’aquesta forma buscar possibles col·laboracions entre les diferents forces de seguretat implicades.

Solars urbans amb brutícia

 

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *